Op de valreep! 2017 is bijna ten einde, wat betekent dat we het jaar in style zullen gaan afsluiten. Hier horen nátuurlijk de nodige sparkles bij! Wij zetten de leukste sparkly NYE outfits voor je op een rijtje! 

1. A touch of sparkle met deze glitter top. Draag ‘m op een nette pantalon en je bent ready to go. Niet too much, maar je hebt wél laten zien dat je aandacht aan je outfit hebt besteed!

2. Maak een statement met een glitter broek, vooral deze turqoise kleur maakt onderstaande exemplaar speciaal. Vindt je dat nog niet genoeg? Combineer ‘m met een glitter clutch én glitter nails.

3. Is bovenstaande iets too much voor jou… Ga dan voor een zilveren glitter broek gecombineerd met een sweater en handtas in dezelfde kleur. Dit lookje is een tikje meer casual, máár natuurlijk nog steeds even stijlvol!

4. Je NYE wordt nog specialer met de YSL juweeltjes hieronder. Be on top of trend with these sprakle boots! Hélaas voor de meeste dames.. je moet wel bereid zijn er een klein fortuin voor te betalen, want ze kosten maar liefst $10.000,-.

6. Aan de zonaanbidsters onder ons hebben we natuurlijk ook gedacht. Ben jij zo iemand die de jaarwisseling doorbrengt op een zonovergoten bounty eiland…dan is een glitter rokje in Ibiza-style de perfecte oplossing om er op NYE fashionable en stylish verantwoord uit te zien.

7. Een jurkje in dit rijtje mag uiteraard niet ontbreken. Dit exemplaar met lange mouwen en hoge col is gelukkig ook draagbaar in het altijd koude Nederland. En zeg nou zelf, al zou het bloedheet zijn in de club, niemand kan licht roze glitters weerstaan!

Wij hopen dat jij een fantastische jaarwisseling zult beleven & dat je ernaar uitkijkt om ook in 2018 er een ge-wel-dig jaar van te maken! Pop that champagne! See you in 2018!