Begin maart vond de Vanity Fair After Party plaats. Het evenement waar je als beroemdheid gezien wil worden. Grote acteurs, artiesten en modellen waren bij dit exclusieve feestje aanwezig. Zo ook onze Nederlandse trots én Victoria’s Secret Angel, Romee Strijd! Ze zag er uit om door een ringetje te halen en stal wat ons betreft dan ook echt de show. Onze favoriete looks van de avond hebben we voor je op een rijtje  gezet.

Janelle Monae bekend van de film Hidden Figures droeg een prachtig rood broekpak van designer Christian Siriano. Haar coupe maakt deze ‘on top of business’ look helemaal af!

Kendall Jenner ging voor a ‘little black dress’, maar dan wél een bijzonder exemplaar. De puffy schouders en diep decolleté zorgden er ook nu weer voor dat Kendall opviel tussen alle mooie red-carpet looks. Sexy detail: de zijkanten van deze LBD zijn van see-through kant.

 

Dutch pride Romee Strijd. Dat Romee mooi is weten we allemaal, maar deze look overtrof al haar voorgaande! Met haar fierce uitstraling en prachtige zwarte pailleten avondjurk van Jenny Packham stal ze echt de show.

 

Eiza Gonzalez, bekend van vele films, droeg een bijzondere witte jurk met inktvis op de borst. Ondans dit gekke detail vinden wij haar look helemaal geslaagd en draagt ze het met veel allure. You go Eiza!

 

Ook uit de Victoria’s Secret Angel Family, Alexandra Ambrosio, zij droeg een nude avondjurk van niemand minder dan Ralph & Russo. Ze trok de nude-style door in haar make-up en haar, die ook neutraal maar stijlvol bleven.

Rita Ora droeg een opvallende rode avondjurk met zowel een diep decollete als hoge split. Dit prachtige exemplaar komt rechtstreeks van de catwalk en is ontworpen door designer Zuhair Murad. Absolutely stunning!

Naomi Campbell, het icoon uit de 80 en 90-er jaren droeg een net pak van Alexandre Vauthier. Naomi is een groot liefhebber van diamanten, dus een extravagant sierraad mocht niet ontbreken.

 

Bekende Amerikaanse presentatrice Catt Sadler droeg een prachtige zwarte avondjurk met een diep kanten decolleté en een hoog uitgesneden split. Dit prachtige exemplaar is ontworpen door Le Vian en stijlde ze af met een bescheiden opgestoken coupe en zilveren L’Dezen sieraden.

Hollywood actrice Salma Hayek droeg een lange rok met top van  de nieuwe Gucci x Dapper Dan Atelier collectie. De kleur en het materiaal dat gebruikt is voor deze creatie geven het ultieme gevoel van luxe. Wat ons betreft had ze de gouden clutch mogen inwisselen voor een zilveren exemplaar, bijpassend aan de zilveren details op haar outfit.

Victoria’s Secret Angel Jasmine Tookes was een ware goddess in een werkelijk ge-wel-dig design van Jean-Louis Sabaji, haar prachtige make-up en ponytail geven Jasmine nog net dat beetje extra elegantie.

 

Wat is jouw favoriete look van de Fanity Fair Afterparty?