Modemerk Supertrash dat is opgericht door onderneemster en tv-personality Olcay Gulsen is failliet verklaard. Dat meldt de oprichtster gisteravond zelf in RTL Boulevard. Onlangs werd het overgrote deel van de aandelen van het bedrijf verkocht. Daarnaast had Olcay zelf ook nog een deel van de aandelen, dit is tevens de reden dat Olcay persoonlijk ook financieel geraakt wordt door het faillissement. Mogelijk komt er een doorstart, daar wordt vanaf vandaag over onderhandeld. Wij hopen natuurlijk dat dit zal gebeuren, want ondanks dat het merk blijkbaar niet goed genoeg meer werd verkocht was Supertrash een erg geliefd modemerk. Niet alleen bij ons, maar zelfs internationale sterren als The Kardashians, Gigi Hadid, Vicotria Beckham en Rihanna droegen ontwerpen van het merk. Olcay noemt Supertrash in de uitzending van RTL Boulevard haar kindje waar ze enorm veel geld in heeft gestoken, de brunette gaat dan ook een zware tijd tegemoet.

Naast het faillissement is er meer nieuws rondom Olcay, ze brengt namelijk deze maand nog haar boek genaamd ‘Super Olcay’ uit. Het boek gaat over hoe ze als ‘girlboss’ op eigen kracht het merk Supertrash groot maakte. Ai, helaas moge het duidelijk zijn dat dit niet de állerbeste timing is om een boek uit te brengen dat gaat over succesvol zaken doen.