Instagram volgen we natuurlijk vooral voor onze dagelijkse dosis aan inspiratie. Op Instagram vliegen de prachtige looks ons om de oren. Je zou bijna denken dat iedereen er in het leven iedere dag perfect uit ziet. Natuurlijk is niets minder waar, maar weg zwijmelen bij al dit moois doen we maar al te graag. Hier en daar proberen we om er af en toe ook zo mooi uit te zien als de perfecte Instagirls. Dit zijn de 10 leukste Instagram looks die ons opvielen deze week!

10. Pia Wurtzbach is klaar voor Dubai, geheel in stijl. Oh en check die heels! We love it.

9. Negin haalt de leukste sponsorklussen binnen, zo mocht ze voor het merk ‘Patbo’ een  instapost maken in deze sexy-dress. 

8. Claire is op trip naar Londen, blijkbaar is het daar al een stuk warmer dan hier, want wij trekken echt nog geen rokje aan. Maar mooi staat het haar wel!

7. Roos-Anne draagt net als Claire een zomers lookje. Het rokje en het jasje in dezelfde stijl, hier houden wij enorm van. Vooral als het om zo’n kleurrijk exemplaar gaat als deze. 

6. Voormalig Miss Nederland Zoey-Ivory ziet er stralend uit in haar furry coat. Daarnaast rocked ze de sportswear trend met dit lookje. 

5. Amber (aka the dutch Kylie) van de La Sisters showt een van de eerste beelden van die nieuwe LA-Sisters collectie die binnenkort wordt gelanceerd. Wij vinden deze look helemaal te gek! Vooral de LA slippers gaan asap in onze shoppingbag. 

4. Noor van Queen of Jetlags draagt het liefst oversized sweaters. Zo ook in deze look gecombineerd met een vintage Levi’s Jeans en een prachtige designer handtas. De Amsterdamse grachtjes maken dit een typische Queen of Jetlags foto.

https://www.instagram.com/p/BghC2-VFDep/?hl=nl&taken-by=queenofjetlags

3. Onlangs verhuisde Claire Lucia naar New York om daar voor 18 maanden te gaan wonen. Waar kun je betere Insta-kiekjes maken dan in NY? Precies, nergens!

2. Tamara Elbaz, you love her or you hate her maar haar lookjes zijn altijd chic en elegant. We zijn vooral weg van haar jas en desginer bag.

1. Voormalig Miss Universe Olivia Culpo straalt zelfvertrouwen uit met deze Girl-Power oufit. Confidently beautiful!

Want to be featured next time? Volg ons op Instagram & tag ons in jouw Instagram foto. Wie weet sta jij volgende week op onze website!