Vorige week viel onze mond al open van Tim die de temptation niet kon weerstaan en nota bene ‘verliefd’ werd op verleidster Cherish. Já die Tim, die aan de start van het programma nog vol zelfvertrouwen aankondigde zijn Deborah ten huwelijk te zullen vragen aan het einde van het programma. Het moge duidelijk zijn dat Tim in 2 dagen 180 graden gedraaid is. Waar wij gisteravond met smart zaten te hopen op een niets verhullend kampvuur, kregen we continue een tot over zijn oren verliefde Tim te zien. En dan was er nog moraalridder Mezdi, die het gedrag van zijn maatje echt een brug te ver vond gaan. Met een stok probeerde hij een lijn tussen Tim en Cherish te trekken, want hé, als er iemand weet hoe je afstand moet bewaren dan is het Mezdi wel. 😉

Al konden we het wel waarderen dat de heren eerlijk waren tegenover Tim en recht in zijn gezicht durfden te zeggen dat hij veel te ver ging en zijn (ex-)liefje aan de andere kant van het eiland hiermee echt kapot zou maken. Maar Mezdi, kom nou toch, dit was toch één groot toneelstuk? Wil je hiermee duidelijk maken dat jij zoiets nóóít zou doen? Of dat jou sneaky gedrag nog wel door de beugel kon, maar dit toch écht te ver gaat.. We don’t know, maar dat Mezdi steeds enger werd bleek wel aan het einde van de uitzending. Mezdi was als een insluiper de kamer van Tim (en Cherish) binnen geslopen, waar hij als een ware moraalridder het T-Shirt van Deborah in het nachtkastje van Tim stopte. Zo hoefde Deborah niet meer ‘toe te kijken’ op de nachtelijke escapades van Tim.

In het vrouwenresort ging het er een stuk rustiger aan toe. Joshua en Megan zijn vanaf nu officieel friends without benefits. Deborah maakt zich alleen nog maar zorgen over het flirt gedrag van haar liefje. Waar we dit eerst nog lichtelijk overdreven vonden, snappen we haar wantrouwen nu heel goed.

En dan was er nog Danielle die een tattoo liet zetten door haar temptation Fabrizio. Die overigens nu samen blijkt te zijn met Pommeline, verleidster van het vorige seizoen. Dat Danielle het niet meer uit maakt wat haar vriend van de tatoeage zal denken geeft ze aan met de woorden “I don’t give a fuck”. We kijken met smart uit naar volgende week waar moraalridder Mezdi de beelden van zijn Danielle onder ogen zal krijgen. Zal hij dit net als verleiders Kevin en Tireily erger vinden dan vreemdgaan? En we zijn heel benieuwd of die tatoeage op het voorhoofd van Fabrizio er zal komen…

Oh en we waren het bijna vergeten, Kevin en Chloé zijn ook gezwicht voor de temptation 😉

We zien je volgende week voor een nieuwe Temptation Recap!