Vandaag is het vrijdag en de officiële lancerings-dag van Your Daily Fashion News! Omdat het weekend voor de deur staat hebben we voor jou de leukste weekend outfits voor uitgezocht. Dit weekend gaan we voor comfortabel, maar toch stijlvol! Het lookje waar we voor hebben gekozen bestaat uit een skinny jeans, sneakers en een comfortabele top met daarover een lange jas. Gezien het sinds afgelopen week officieel lente is kun je jas hopelijk al af en toe los dragen. Het weekend is om te relaxen en daarom kiezen we voor een mooie zonnebril om het eerste beetje voorjaarszon op te vangen.  Zo hoeven we niet moeilijk te doen met ingewikkelde make-up looks en gaan we toch stijlvol de deur uit. Een middenscheiding met lage knot en je fashionable en comfortabele look zijn compleet.

Olivia Palermo maakt haar look compleet met een coffee to go van Starbucks.

Olivia Culpo maakt de look net iets netter door voor een zwarte pantalon te kiezen.

Gigi Hadid is klaar om het weekend te vieren met taart!

Hopelijk haal je hier flink wat inspiratie uit en ga jij een heel fijn weekend tegemoet!