Één van dé fashion trends voor spring summer is de plastic trend. Hoewel wij eerder al schreven dat we niet zo goed wisten wat met deze trend aan moeten, hebben een aantal bekende fashion-bloggers ons toch weten te verassen. Drie tips zodat jij de plastic trend ook kan rocken.

Tip #1. Plastic Coats.

Een van de manieren om de plastic trend te dragen is met een plastic coat. Veel fashion-bloggers gingen je al voor met onderstaande doorschijnende regenjas. Naast fashionable ook vooral heel handig als je in een typische Nederlandse regenbui terecht bent gekomen. Nog leuker vinden wij het exemplaar van Burberry, echter moet je dan wel bereid zijn om een klein fortuin uit te geven.

 

Tip  #2. Plastic shoes.

Iets minder toegankelijk dan de plastic coat, zijn de plastic shoes. Met name als je ze met blote voeten wilt dragen (denk aan wat er gebeurd als je zweetvoeten zou krijgen). Maar met een leuk (glitter) sokje ben je direct helemaal ‘on trend’.

Tip #3. Plastic Bags.

Een aantal jaren terug zagen we de plastic bags ook al regelmatig voorbij komen. Nu zijn ze weer helemaal terug van weg geweest. Hoewel je er wel rekening mee moet houden dat de troep die je normaal in je handtas zou verzamelen in deze voor iedereen zichtbaar is. Deze tassen komen het beste tot hun recht als je er fashionable items in stopt of door je items te verhullen met een mooi sjaaltje zoals hieronder is gedaan.