Gister kwam de weekvlog van Romee Strijd online. Haar hele vlog stond in het teken van de Oscar’s. Wow! Wat waren wij onder de indruk van haar looks. Ze zag er werkelijk iedere dag ‘stunning’ uit. De make-up, het haar, de outfits alles klopte. Haar make-up artist noemde de looks sophisticated en fierce. We vinden de vlogs van Romee altijd erg inspirerend, want ze is naast super succesvol ook nog eens lekker nuchter. De Nederlandse schone had na de Oscar’s nog een aantal shoots op de planning staan in o.a. Barcelona. Na een drukke werkweek vloog ze naar haar familie in Nederland. Onlangs zijn Romee en haar vriend Laurens (zoon van Bert van Leeuwen) oom en tante geworden van een klein meisje Lymée.

Romee haar weekvlog vind je hier.

Look #1. Een stralende Romee in een eenvoudige rode jurk met matching rode heels. De stylist heeft haar curly blonde lokken vastgebonden in ponytail. 


Look #2. Romee in een beige pak van Celine, gecombineerd met een wethair look en neutrale flawless make-up.


Look #3. De look voor de Pre-Oscar Cocktail Party. Romee droeg een zwarte jurk van Georgine in combinatie met een slickedback hair look. De flawless make-up maakte het plaatje compleet.


Look #4. Bij de Elton John AIDS Foundation’s Acadamy awards in een prachtig glitter pak van Jenny Packham en een clutch van Lee Savage.


Look #5. Romee is een echte Jenny Peckham lover. Zo kwam ook haar laatste, en meest belangrijke jurk voor de Vanity Fair Oscar Afterparty van het merk.