In 2015 werd deze Filipijnse schone gekroond tot Miss Universe en daarmee mocht ze zich een jaar lang de mooiste van de wereld noemen. In totaal probeerde Pia tot drie keer toe om de landelijke verkiezing voor Miss Universe in de Filipijnen (Binibining Pilipinas) te winnen, met als doel de doorstroming naar het grote Miss Universe. Een echte doorzetter dus en mét resultaat! Ze werd onder meer bekend door haar uitspraak ‘Confidently beautiful with a heart’. Naast dat Pia erg mooi en slim is, heeft ze ook nog eens een goed gevoel voor humor. Wij zetten haar 10 beste make-up looks van de afgelopen jaren op een rijtje.

Look #1. Pia on a normal day met ogen die omlijnt zijn door zwarte kohl-potlood en een stralend witte glimlach valt ze direct op.

Look #2. Right after her win! Met oneindige wimpers en die schitterende kroon op haar hoofd! “Confidently beautiful with a heart”

Look #3. Bekende Filipijnse Youtuber Patrick Star maakte Pia op voor de Miss Universe finale van afgelopen jaar waar Pia een jurylid was. Ze namen alles op en de tutorial kun je hier terug vinden.

Look #4. Pia met messy hair zul je niet heel vaak tegen komen, want een echte miss ziet er altijd ‘perfect’ uit. Toch kan ze deze look ook erg goed hebben, haar signature brown smokey eye maakt de look helemaal af.

Look #5. Vorig jaar debuteerde Pia met deze verrassende look op het Star Magic Ball. De korte bob kan Pia erg goed hebben. You go girl!

Look #6. Pia draagt hier weer haar signature smokey eye gecombineerd met een prachtige bruin paarse lipkleur. De hoge bun staat haar ook fantastisch.

Look #7. Pia is fierce! Dat laat deze foto nogmaals zien, met een strenge zelfverzekerde blik ziet ze er gewoon weer stunning uit.

Look #8. In Azië is het zoals we weten erg populair om er zo wit mogelijk uit te zien. Dat is bij deze look van Pia goed gelukt, of zou het aan de belichting hebben gelegen? Al kunnen we niet zeggen dat het haar minder mooi maakt, want ook deze look is weer om bij weg te dromen. De rommelige lage staart die ze in heeft staat haar verrassend goed.

Look #9. Op de rode loper voor een evenement van Miss Universe. Op dergelijke belangrijke momenten laat Pia het op make-up en haar gebied nooit af weten. Deze slicked back look staat haar weer even fierce als anders. Zeg nou zelf we zouden er allemaal wel eens een dagje als Pia uit willen zien, toch?

Look #10. Als een ware Miss met beachy waves en een flawless make-up look. Haar outfit maakt de look helemaal af.

Welke look van Pia is jouw favoriet?