De YDFN Beauty-Alert is een nieuw concept waarin we iedere dinsdag om 16.00 een knappe dame in de spotlight zetten. De dame die deze week onze YDFN Beauty-Alert krijgt is niemand minder dan Faith Landman!

De knappe Faith werd in 2017 gekroond tot Miss Beauty of the Netherlands, Miss Earth Netherlands en Miss Scenecs 2018. Faith is nog maar 21 jaar en komt uit Almere, in haar dagelijks leven is ze Beauty Specialist bij het prestigieuze merk Tom Ford. Faith wist niet alleen hoge ogen te gooien in Nederland maar ook tijdens de wereldwijde verkiezing van Miss Earth. Aan de Miss Earth verkiezing, die in de Filipijnen wordt georganiseerd, doen ieder jaar meer dan 100 landen mee. De knappe Faith wist voor het eerst in de Nederlandse geschiedenis een top 8 plaats te behalen. De #keepthefaith die op social media veelvuldig werd gebruikt was dan ook erg toepasselijk. Gedurende haar jaar als Miss Earth Netherlands zet ze zich hard in voor het milieu, zo gaf ze onder andere lezingen over klimaatverandering op basisscholen en is ze ambassadeur van het zeehondencentrum Pieterburen.

Naast miss is Faith ook model, ze schitterde onder meer in campagnes van After Eden Lingerie en Jurkjes.com. Faith is te boeken via MB-mangement.

Eind juni mag Faith haar rol als Miss Scenecs 2018 gaan vervullen. Ze zal tijdens dit Nederlandse filmfestival ‘The Dutch Golden Stone’ award gaan uitreiken.

Het motto van Faith is: “Think positive and positive things will happen!” That’s the way to go girl!

https://www.instagram.com/p/BZ0e0wGAJ6d/?taken-by=faith_landman

https://www.instagram.com/p/BgEODbAAuw7/?taken-by=faith_landman

Wat is ze knap he? Wij willen Faith heel hartelijk bedanken voor haar deelname aan deΒ YDFN Beauty-Alert. We verwachten in de toekomst nog veel van haar te horen.

Weet jij iemand die volgende week een YDFN Beauty-Alert verdient? Tag haar dan in onze Instagram post met de #ydfnbeautyalert of zet de #ydfnbeautyalert in de comments van haar Instagram account. Uit alle inzendingen kiezen wij dan één dame die we volgende week een alert gaan geven.

PS. Vergeet ons niet te volgen op ons Instagram kanaal.