Camille Kostek en Haley Kalil zijn de nieuwe covermodellen van de Sports Illustrated Swimsuit Issue. Dit jaar werden de modellen voor het eerst gekozen door middel van de wedstrijd, namelijk de SISwimSearch. Camille werd bekend als cheerleader en Haley is voormalig Miss Minnesota 2014. De dames kregen het goede nieuws te horen van huidig covermodel Danielle Herrington tijdens een door Sports Illustrated georganiseerde poolparty. De modellen zouden nog tot diep in de nacht hebben door gefeest met voormalig SI Swimsuit modellen Georgia Gibbs, Myla Dalbesio en Olivia Culpo.

Camille was vanaf het begin de uitgesproken publiekslieveling. Nu ze de wedstrijd heeft gewonnen wil ze dit graag inzetten om jonge meiden te stimuleren van hun lichaam te houden en hun dromen na te jagen.

De Sports Illustrated Swimsuit Issue wordt ieder jaar uitgegeven en is een van de belangrijkste covers in Amerika. Sports Illustrated wordt dan ook gezien als graadmeter voor success in de modellenwereld. De eerste beelden van de Sports Illustrated Swimsuit Issue zie je hieronder.

Camille Kostek

Haley Kalil