Gisteren kwamen we al met het nieuws dat Beyoncé zou zijn gebeten door een nog onbekende actrice. Het incident zou hebben plaatsgevonden op een feestje van Jay-Z. Vandaag kwam naar buiten dat er inderdaad iemand was die Beyoncé in haar gezicht zou hebben gebeten. Tiffany Haddish zou het incident tijdens een cabaretshow hebben gedeeld met haar bezoekers. Vandaag maakt ze dan eindelijk bekend om welke actricie het gaat, namelijk Sanaa Lathan. Haddish heeft inmiddels bekend gemaakt dat het om een speelse beet ging. Sanaa Lathan ontkent zelfs dat het incident heeft plaatsgevonden, ze schrijft “Jullie zijn grappig, ik heb Beyoncé niet gebeten.. en als het wel zo zou zijn dan is het uit liefde”.

We konden ons ook al niet voorstellen dat er écht iemand zou zijn die het durfde om Beyoncé te bijten. I mean, it’s Queen B!