Gisteravond vond het Friends of the brands white dinner plaats. Friends of the Brands brengt merken en social influencers in contact met elkaar. Dit doen ze altijd op een speciale manier, zo ook dit keer met het white dinner. Onder de #whitedinner konden de top 50 vrouwelijke social influencers van Nederland gister hun Insta-kiekje plaatsen. Het diner vond plaats in het prestigieuze Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam. Dit hotel beschikt over een heuse white room die natuurlijk uitermate geschikt is voor een white dinner.

Het idee achter het white dinner is om merken en influencers een band met elkaar te laten opbouwen waaruit mogelijke samenwerkingen voort komen. Het netwerk-feestje was aan de foto’s te zien weer een groot succes. Aan het einde van de avond gingen de influencers, zoals gebruikelijk bij evenementen van Friends of the Brands, met een gigantische goodybag naar huis.

Zie de Insta-kiekjes van onze favoriete Influencers hieronder:

https://www.instagram.com/p/Bg10UYulOYo/?tagged=whitedinner

https://www.instagram.com/p/Bg103rQB1kx/?tagged=whitedinner