Afgelopen week is papa Ed, de liefvader van Anna Nooshin na een strijd aan alvleesklierkanker overleden. Anna noemde papa Ed haar liefvader omdat ze stiefvader zo hard vond klinken. Anna meldt het trieste nieuws halverwege haar vlog en sluit af met prachtige beelden van haar liefvader en haar moeder. Ze bedankt Ed voor het mooier maken van het leven van haar, haar moeder en haar zusje. In de vlog laat Anna weten dat zusje Aida veel voor de familie doet zodat Anna zoveel mogelijk kan blijven werken. Het uploaden van video’s zal voorlopig beperkt blijven omdat ze zich nog midden in het rouwproces bevindt. Heel begrijpelijk natuurlijk! Anna wordt overspoelt met steunbetuigingen op social media, dit doet haar erg goed. Wij moeten eerlijk toegeven dat we ondanks dat we Ed niet persoonlijk kennen tot tranen waren geroerd door de beelden. We wensen Anna en haar familie dan ook veel sterkte toe.

Bekijk de weekvlog van Anna hier.