Instagram is natuurlijk dé plek om inspiratie op te doen. Hier geven de populairste it-girls je dagelijks een kijkje in hun leven, inclusief de meest prachtige outfits, hairstyles en hotspots. Iedere week lichten we drie it-girls uit die je echt mag missen.

Pamela Reiff

De 21-jarige Pamela Reiff is afkomstig uit Duitsland. Op haar blog aboutpam schrijft ze over fitness, beauty, fashion en travel. Pamela is een echte fit-girl en heeft dan ook een super strak lichaam. In haar story’s laat ze regelmatig haar work-outs zien. De Duitse schone heeft maar liefst 3.5 miljoen volgers op Instagram, ze is dan ook immens populair. Daarnaast heeft Pamela regelmatig contact met onze Sylvie Meis, zo was ze ook aanwezig op de lancering van Sylvie’s Flirty Lingerie.


Nicole Ballardini

Voor de best outfit inspiratie kun je terecht bij Nicole Ballardini. Deze fashionista is geboren in Italië, opgegroeid in Londen en woont nu in hartje Amsterdam! Ze deelt werkelijk de leukste outfits, die altijd heel draagbaar zijn voor iedereen. Op haar website blogt ze met name over alles wat met fashion te maken heeft. Daarnaast heeft ze sinds kort een YouTube kanaal waar je een exclusief kijkje in haar fashionlife krijgt.


Maja Malnar

Maja is afkomstig uit Slovenië en spreek 6 verschillende talen. Ze blogt over mode, gezondheid en reizen en neemt haar volgers mee naar de mooiste plekken in de wereld. Ze houdt er van een edgy twist aan haar outfit te geven.

Was het jullie al opgevallen dat Nicole en Maja allebei een Gucci Fetisj hebben? 😉