Laura Ponticorvo lanceert vandaag haar eigen webshop. De webshop is gevuld met leuke en betaalbare kleding. Laura vond dat het tijd werd voor uitbreiding van haar activiteiten en raakte hierbij geïnspireerd door haar volgers. Zo schrijft ze in onderstaand statement:

BUYLAU is ontstaan door de inspiratie die ik vanuit mijn volgers heb gekregen. Veelvuldig kreeg ik de vraag waar ik bijvoorbeeld mijn kleding, make-up, sieraden etc. had gekocht. Ook werd mij gevraagd of het product kwalitatief goed was en of het betaalbaar was. Al gauw kwam ik erachter dat mijn trouwe volgers mijn eerlijke betrouwbare mening ontzettend waardeerden. Dit inspireerde mij tot het ontwikkelen van een kwaliteitskeurmerk. 
Binnen BUYLAU zal ik diverse producten aanprijzen waarin ik zelf geloof. BUYLAU staat voor eerlijkheid, vertrouwen, positiviteit en liefde! Met BUYLAU wil ik mensen inspireren met mooie producten waar ik zelf volledig achter sta. Mijn smaak, mijn keuze! 

Wij willen Laura feliciteren met het lanceren van haar eigen webshop! Bekijk BUYLAU hier.