Monica Geuze, die onlangs 23 werd, is inmiddels 24,5 week zwanger. In haar weekvlog laat ze weten dat ze het steeds zwaarder krijgt met haar zwangerschap. Zo heeft ze veel last van brandend maagzuur en is ze vaak misselijk. Ook krijgt ze het steeds moeilijker met het feit dat ze veel dingen moet laten staan. Zo kan ze echt niet wachten tot ze weer een broodje filet mag eten. Ze kan dan ook haar geluk niet op als ze een vega variant heeft weten te bemachtigen. Inmiddels begint Monica ook al een echt buikje te krijgen, naar eigen zeggen voelt ze zich steeds dikker worden. Tevens brengt Monica regelmatig een bezoekje aan de Fysio omdat ze nachten niet heeft kunnen slapen van de pijn. Met vriendin Paola, die ook zwanger is, gaat ze naar een zwangerschaps-zwemklasje.

Monica geeft aan nu al erg veel bezig te zijn met de bevalling, zo heeft ze nu al een Kimono gekocht om in te bevallen. En kocht ze vorige week een peperdure ‘luiertas’ van Chanel. Helaas voor Monica had de baby op de laatste echo de handjes voor het gezicht. Wij vinden het super leuk om Monica zo gelukkig te zien met haar zwangerschap. Monica wordt vast een fantastische moeder, want ze doet het nu al erg goed als bonusmoeder voor het zoontje van Lars. De beelden die we te zien krijgen van tante ‘Mo Mo’ en Mason zijn dan ook erg schattig.