Ieder seizoen zijn er weer een aantal nieuw haartrends. We zetten de leukste trends voor spring summer 2018 voor je op een rijtje.

Trend #1. Wet-Hair.

Dit is misschien niet een hele bruikbare trend voor in je dagelijkse leven, maar voor op een exclusief feestje is de wet hair look perfect. Het maakt je appearance gelijk een stuk meer fashionable. Daarnaast is het ook nog eens heel eenvoudig om deze look te creëren. Spuit je voorste lokken nat, voeg wat gel of haarlak toe, kam het gehaal naar achter and you are ready to go!

Trend #2. De midden scheiding.

Super easy en dit seizoen ook super stijlvol is de midden scheiding. Bij deze look maakt het niet uit wat voor haar je hebt, lang kort, dik dun, blonde of donker de midden scheiding kan altijd. Varianten hierop zijn de midden scheiding waarbij je een strak knotje of strakke staart maakt.

Trend #3. De Tomboy Look.

Een trend voor de dames die radicaal wat anders willen of die al een pittig kort kapsel hebben is het ‘Tomboy’ kapsel. Deze trend is vooral weggelegd voor de wat stoerdere dames onder ons.

Trend #4. Haarklipjes. & Trend #5. Haarbanden.

De volgende twee trends doen ons terug denken aan de bassischool de haarbanden en haarklipjes zijn namelijk helemaal terug van weggeweest. De stoffen haarbanden en de leuke glitterige klipjes mag je nu dus echt weer gaan dragen. Wij moeten nog wel even wennen aan deze trends omdat we telkens een deja-vu krijgen naar toen we nog kleine meisjes waren.

Trend #6. Keep the Curls.

Voor de vrouwen met natural curls, please keep them. Vorig jaar begon deze trend al toen veel afro dames een statement wilden maken dat zij óók mooi natuurlijk haar hebben en niet altijd meer weaves willen dragen. In de missverkiezingswereld waren het de dames die deelnamen aan Miss Universe Brazil die als eerste hun natural hair durfden te rocken.

Trend #7. Vlechten.

Na de Corn Row Braids dragen we dit seizoen vooral één (in)vlecht in ons haar. Dit mag messy visgraad vlecht zijn, maar een perfect strakke invlecht kan ook.

Trend #8. Silver. & Trend #9. Dirty Blonde.

Op haarkleur gebied is zilver en ‘dirty’ blonde helemaal terug. Deze trend is helaas wel alleen geschikt voor blondines omdat het haar van de dames met donker haar tijdens het verven te veel zal beschadigen.

Welke haartrend voor spring summer 2018 is jouw favoriet?