Vind jij het ook lastig de geschikte outfit voor op kantoor bij elkaar te zoeken? Sta je iedere ochtend weer te struggelen voor je kledingkast? Onlangs schreven we nog over de 6 workwear fails die je echt moet zien te vermijden. Een kledingmerk dat helemaal office-proof is, is het merk CVRD-collection. Het modelabel ontwerpt kleding die speciaal geschikt zijn voor op de werkvloer. De items zijn altijd stijlvol, vrouwelijk en met de perfecte fit. Het merk werkt onder andere samen met business-babes Anna Nooshin, Annic ten Duis en Danie Bles.

Met CVRD hoef je, je geen zorgen meer te maken of je outfit vormloos, te kort of te suf is. Het merk zorgt ervoor dat iedere vrouw zelfverzekerd naar haar werk gaat. Eigenaresse Hind werkte jaren in een corporate omgeving waar ze menig collega zag struggelen met hun outfit keuzes. Met deze inspiratie ging ze aan de slag en zo ontstond CVRD-collection. De collectie van CVRD is te koop bij de Bijenkorf en via hun eigen webshop.