Yes, het paasweekend is begonnen! Dat betekend dat we extra veel vrije tijd hebben deze week. Het is het ideale weekend om te relaxen maar ook om er een dagje op uit te gaan. Even lekker ergens lunchen en door een mooie stad slenteren, tot heerlijk een tijdschrift lezen op de bank (liefst met dekentje 😉 ). Persoonlijk heb ik uitgekeken naar dit weekend, niet omdat ik Pasen nou per se zo speciaal vind, maar omdat ik wel toe was om tenminste één dag dit weekend lekker niks te doen, behalve heel veel eten en drinken. Dit weekend kies ik voor een match van chic en nonchalant. Een pyjamablouse gecombineerd met een fijne denim jeans. Ik match hierbij een set chique oorbellen en mijn favoriete zilveren horloge. Mijn haar messy los maar ik spray er wel die luxe Chanel parfum in. Verder ben ik fan van twinsets en dan met name Chanel look-à-like bouclé rokjes en jasjes. Zara, Josh V en H&M verkopen hele leuke (betaalbare) exemplaren, die ga ik tweede paasdag proberen te scoren. In ons huis voer ik die chique uitstraling graag door in het interieur. Ik hou van een vers bos bloemen, mooie koffietafel boeken en fijne geurkaarsen. Kortom very metropolitan ;).  Ik wens jullie een heel fijn paasweekend toe waarin je vooral lekker tot rust komt en veel heerlijks naar binnen zult werken!