De meeste vrouwen houden van shoppen.. and so do we! Maar helaas laat ons budget het niet toe om iedere week een nieuwe garderobe aan te schaffen. Shoppen wordt nog leuker nu je de website Otrium.nl kent. Op Otrium vind je de outlet items van vele bekende merken, zoals Josh V, Esqualo, Maria Tailor, Puma, Denham en Anecdote. In een outlet moet je altijd geluk hebben met de juiste maat omdat er geen grote voorraden van de producten zijn. Daarom is het deste leuker wanneer je dat ene goedkope pareltje weet te scoren. Via Facebook kun je, je aanmelden bij Otrium en wordt je per mail op de hoogte gehouden van kortingsacties en nieuwe items die op de website geplaatst zijn. Otrium heeft meer dan 250.000 leden waardoor de website steeds aantrekkelijker wordt voor andere kledingmerken die zich willen aansluiten bij deze online community. Tevens is Otrium uitgeroepen tot beste startende onderneming van 2018.

De website van Otrium bezoeken? Klik dan hier.