Één van de meest draagbare fashion trends dit voorjaar is het dragen van pasteltinten. Pastel vind je nu overal in alle soorten en maten terug. Van mooie pakken tot leuke instapschoentjes, voor iedereen is er wat wils. Voor het dragen van pasteltinten hoeven de meeste van ons niet al te ver buiten hun comfortzone te rijken. Dit maakt dat de pastel trend een hele draagbare trend is voor komend voorjaar. De mooiste pastel outfits en accessoires hebben we voor je opgezocht, zie de inspirerende beelden hieronder.

We hopen dat je aan de hand van deze post wat ideeën hebt opgedaan voor leuke pastel-outfitjes en accessoires. Persoonlijk zijn wij gek op deze trend. Dit voorjaar willen wij absoluut een leuk pastel instap schoentje scoren.

Tips: De grote fast fashion ketens zoals Zara, H&M en Mango verkopen hele mooie pastel items. Voor de iets luxere items kun je terecht bij Pedro del Hierro, Reiss en Ted Baker.