De YDFN Beauty-Alert is een nieuw concept waarin we iedere dinsdag om 16.00 een knappe dame in de spotlight zetten. De dame die deze week onze YDFN Beauty-Alert krijgt is niemand minder dan Tessa Le Conge.

Tessa werd in 2016 ontdekt toen ze mee deed aan de verkiezing Miss Beauty of the Netherlands. Het leventje als miss ging Tessa gemakkelijk af, wat ervoor zorgde dat ze een paar maanden later als 1st Runner-Up eindigde tijdens de landelijke finales. De organisatie had veel vertrouwen in Tessa en stuurde haar als kandidaat voor Nederland naar de internationale misverkiezing ‘Miss Asia Pacific International’ in de Filipijnen. Hier gooide ze hoge ogen en won ze vanwege haar fijne persoonlijkheid de subtitel Miss Friendship. Daar bleef het niet bij want tijdens de wereldwijde finale wist Tessa geschiedenis te schrijven door met de hoofdprijs terug naar Nederland te keren. Ze mocht zichzelf een jaar lang Miss Asia Pacific International noemen en reisde regelmatig af naar de Filipijnen om haar taken voor de organisatie te vervullen. Zo stond ze onder andere in het prestigieuze tijdschrift Metro Magazine en was ze ambassadeur van ‘Beauty in Diversity’. Tessa is onderhand een ware beroemdheid in de Filipijnen waar je als miss op handen en voeten wordt gedragen. Onlangs mocht ze haar opvolgster kronen en heeft ze definitief het stokje overgedragen aan Miss Brazilië. Tessa blijft actief in de missverkiezingswereld maar nu als coach en teammanager voor de kandidaten van Miss Earth Netherlands. Met al haar ervaring is deze rol haar absoluut toevertrouwd 🙂 Leuk weetje, Tessa kan ook nog eens hartstikke goed trampoline springen!

Op het Instagram account van Tessa vind je de meest mooie foto’s, bewonder een kleine selectie hieronder:

https://www.instagram.com/p/Bg1rf4inxC6/?taken-by=tessaleconge

https://www.instagram.com/p/Bd2q5GMH5nd/?taken-by=tessaleconge

View this post on Instagram

That friday feeling💎

A post shared by TESSA LE CONGE (@tessaleconge) on

https://www.instagram.com/p/BO19JzwAlfh/?taken-by=tessaleconge

Wat een beauty is Tessa hè? We willen Tessa dan ook heel hartelijk bedanken voor haar deelname aan de YDFN Beauty-Alert. We wensen haar een mooie toekomst toe als teammanager van Miss Earth Netherlands.

Weet jij iemand die volgende week een YDFN Beauty-Alert verdient? Tag haar dan in onze Instagram post met de #ydfnbeautyalert of zet de #ydfnbeautyalert in de comments van haar Instagram account. Uit alle inzendingen kiezen wij dan één dame die we volgende week een alert gaan geven.

P.S. Vergeet ons niet te volgen op ons Instagram kanaal. 🙂