Wereldwijd worden de outfits van Melania Trump veelvuldig besproken. Melania durft dan ook te experimenteren en te gaan voor outfits die zij oprecht leuk vindt. Melania was voorheen model en heeft dus veel ervaring met de modewereld. In die tijd heeft ze een hele eigen stijl ontwikkeld. Daarnaast heeft Melania natuurlijk een gigantisch budget om te shoppen dus dat doet ze dan ook bij de meest luxe merken. Zo kostte de outfit die ze droeg op foto 1 (scroll naar beneden) maar liefst 4000 dollar. Wij hebben een top 10 gemaakt van de meest geslaagde outfits van de Amerikaanse First Lady.

10. Melania draagt een nude leren jas en rok met slangenleren pumps.

9. Mrs Trump gaat voor een black & white suit. 

8. Melania draagt erg vaak de meest mooie zonnebrillen, dit keer met een heel leuk outfitje die ook wij zouden kunnen dragen. Al hoewel, die dure Hermès tas kunnen wij natuurlijk noooit betalen 😉

7. Pakken staan Melania erg goed, we nemen haar gelijk een stuk serieuzer, zo ook dit gave grijze krijtstreeppak die ze combineert met een prachtige witte blouse.

6. Melania houd van kleur en ze is niet bang om dat te laten zien. Zo gaat ze regelmatig voor knalroze! Een First Lady hoeft zich dus absoluut niet degelijk te kleden. We love it!

5. Kleur staat Melania goed, het doet haar er vooral wat jonger uitzien, Melania is namelijk 47 jaar. Dit lookje combineert ze heel leuk met leopard-pumps, waarmee ze zich door dit grasveld probeert te banen. 

4. Als First Lady moet Melania zich zich zeer “appropriate” kleden. Met deze lichtblauwe outfit gecombineerd met bijpassende gloves is dit goed gelukt. Very chic!

3. Een gaaf rood jurkje met bijpassende rode pumps en weer een prachtige zonnebril. Donald probeert er met zijn rode petje ook nog bij te horen 😉 

2. Melania houd er van om kleur op kleur te dragen zo ook bij dit witte setje van een colbert, tailleriem en kokerrok. 

1. Een gewaagde keuze van Mrs Trump is deze military outfit. Niet per se de eerste outfit waar je aan denkt bij een First Lady. Al vinden wij wel dat het haar fantastisch staat. De prijs van dit setje loog er niet om want het totaal kostte zo’n 4000 dollar.

Melania heeft een geweldige stijl met veel kleur en toch bijna altijd heel chic. Dit is ook de reden dat Melania vaak meer opvalt dan haar man. En gelukkig maar want zeg nou zelf waar kijk je liever naar 😉 Het is leuk om te zien dat er steeds meer belangrijke vrouwen in de wereld zijn die zich anders durven te kleden dan dat er van hun verwacht wordt. Denk bijvoorbeeld aan Kate Middleton, die het Britse koningshuis echt een stuk hipper heeft gemaakt. Zij draagt zelfs af en toe items van Zara. Daarnaast natuurlijk ook onze eigen Koningin Maxima die zich ook altijd heel stijlvol kleed. Wij vinden dit een hele positieve tendens en hopen dat meer important women deze opmars zullen volgen.