De geruchtenmolen draaide de afgelopen weken al overuren over de mogelijke relatie van Pommeline en Fabrizio. De twee zijn beide verleiders van verschillende seizoenen van Temptation Island en daarnaast ook collega’s in de tattooshop van Fabrizio. In een interview met het weekblad Dag Allemaal geven ze nu toe een relatie te hebben.

Merijn en Pommeline die vorig jaar een relatie kregen tijdens Temptation Island verbroken eerder dit jaar hun relatie. De ex van Merijn, sneaky Lisa, toonde diezelfde dag nog in haar Insta-story een foto met de tekst “Karma is a bitch”. Destijds hadden we nog niet direct aan Fabrizio gedacht, maar nu blijkt toch dat hij de reden is voor de breuk van Pommeline en Merijn. Al geeft Pommeline wel aan dat de relatie met Merijn al niet écht goed zat. Zo kon ze nooit helemaal zichzelf zijn bij Merijn, daarnaast was Merijn erg bezitterig en bleek hij een gebrek aan ambities te hebben. Pommeline kon er niet langer tegen dat ze niet de baas over haar eigen lichaam mocht zijn, zo hadden ze vele ruzies over dingen die Pommeline aan zichzelf wilde veranderen. Dit zorgde er onder andere voor dat Pommeline haar lippen in het geheim liet opspuiten. Dat de relatie niet goed zat was toen wel duidelijk. Pommeline sluit het interview af met de woorden dat ze Merijn niet zwart wil maken en vindt het jammer dat hij dit andersom wel doet.

Wij vinden Fabrizio en Pommeline de perfecte match en wensen de twee een hele gelukkige relatie toe.

https://www.instagram.com/p/BhHc2PcA9aN/?tagged=temptationisland