Instagram is natuurlijk dé plek om inspiratie op te doen. Hier geven de populairste it-girls je dagelijks een kijkje in hun leven, inclusief de meest prachtige outfits, hairstyles en hotspots. Iedere week lichten we drie it-girls uit die je echt mag missen.

Annelies Töros

Annelies Töros (23) heeft een geweldig Instagram account. De dame werd bekend toen ze Miss België 2015 werd. Ze reisde af naar Miss Universe in dat jaar en wist door te stromen tot de top 16. Annelies is dus super knap en heeft ook nog een goed gevoel voor stijl.

https://www.instagram.com/p/BhHQT9BjYyS/?taken-by=anneliestoros

Rita Tesla

De Russische Margarita Tselsova is een mode ontwerpster en heeft haar eigen kledingcollecties. Ze heeft dan ook een masters degree in fashion design. Margarita deelt de meest luxueuze outfits. Maar helaas draagt ze wel regelmatig echt bond. Haar outfits zijn over de top maar met 722k volgers is ze een fenomeen in Rusland.

https://www.instagram.com/p/BgwR9hMjydT/?taken-by=rita.tesla

https://www.instagram.com/p/BgJqDDGDs2w/?taken-by=rita.tesla

Rocio Osorno

Rocio komt uit het Spaanse Sevilla, op haar Instagram neemt ze je mee in die heerlijke mediterrane vibe. Rocio draagt veel kleur en dat geeft haar outfits altijd een vrolijke twist.