De 6 meest invloedrijke Insta vrouwen

Category: ★ Entertainment News

Instagram is natuurlijk enorm populair. Het medium bestaat alweer bijna 8 jaar en trekt nog iedere dag miljoenen mensen. Wij vonden het zelf heel interessant om te weten wat de top is van de meest invloedrijke vrouwen op Instagram. Wellicht volg je ze al, maar misschien ook nog wel helemaal niet. Één ding is zeker, deze dames hebben een enorme invloed op vrouwen wereldwijd. Ze inspireren ons op het gebied van kleding, reizen, make-up, lifestyle, sport en noem maar op. Iedere foto van deze dames krijgt dan ook miljoenen likes en reacties. Hier zijn ze, de dames die wereldwijd de meeste volgers hebben:

#6. Kylie Jenner: 106 miljoen volgers.

#5. Taylor Swift: 107 miljoen volgers.

#4. Kim Kardashian: 109 miljoen volgers.

#3. Beyoncé Knowles: 113 miljoen volgers.

#2. Ariana Grande: 118 miljoen volgers.

#1. Selena Gomez: 135 miljoen volgers.