Het beloofd een zonnig weekend te worden, tijd om eens lekker te gaan genieten van die extra UV-straaltjes. Hierbij hoort natuurlijk ook een outfit die past bij dit heerlijke weer. Het is natuurlijk nog niet direct hoog zomer, dus hou daar ook rekening mee bij je kledingkeuze. We gaan dit weekend voor een zo genoemde ‘two-part’ outfit. Hierbij worden blazers en broeken of blazers en rokjes van hetzelfde materiaal en in dezelfde print gecombineerd. Dit weekend zal deze outfit helemaal tot zijn recht komen omdat het waarschijnlijk niet nodig is een jas te dragen. Vooral leuk om deze look te combineren met een suede muiltje in een mooie pasteltint, denk aan lila of zalmroze. Om de look af te maken gaan we voor mooie gouden sieraden die best iets stoerder mogen zijn.

‘Two part’ outfit idea’s

Necklace inspiration

Suede Mules

We hopen dat je hieruit wat inspiratie hebt weten te halen en wensen je vast een heel zonnig weekend toe!