Ein-de-lijk kunnen we genieten van een heerlijk zonnig weekend. De voorjaarsoutfitjes mogen weer uit de kast. Ik ben dit weekend samen met mijn vriend in Bloemendaal aan Zee. Het plan is om optimaal te gaan genieten van het strand, een dagje shoppen in Haarlem en lekker lunchen bij Loetje in Overveen. Dat allemaal heerlijk op het fietsje! Met onze gedachten wanen we ons ergens in het Caribisch gebied.. Tevens gaan we dit weekend eens goed nadenken over hoe we Your Daily Fashion News nog groter en leuker kunnen maken. Dit alles natuurlijk wél in stijl. Wat kleding betreft, ga ik in dit zonnige weekend voor lichte tinten omdat het nu eindelijk weer kan. Daarnaast ga ik mijn Bvlgari  zonnebril die ik vorig jaar scoorde aan het einde van het seizoen, en die Kate Middleton overigens ook heeft, zeker niet vergeten. Ik heb qua make-up en haar niet heel veel zin om uit te pakken. Overdag houd ik de make-up naturel, als we ‘s avonds een drankje doen in een leuke beachclub zal ik uiteraard wel iets meer mijn best doen. Op zo’n moment kies ik het liefst voor een oogschaduw look in mooie aardetinten en een gebruind huidje door wat extra bronzer toe te voegen aan mijn routine. Tip: smeer dit weekend een mooie bronzing oil op je armen en benen, dat ziet er direct gezond uit. Een aanrader is de bronzing oil van Nuxe. Ik hoop dat jullie dit weekend lekker de deur uit gaan en vooral heel erg zullen genieten!