Veel vrouwen hebben een schoenentic. Dat wil zeggen dat we het liefst zoveel mogelijk paren verzamelen, want stel je voor dat ze ooit nog eens van pas zullen komen. De schoenentrends voor spring summer 2018 zijn een goed excuus om je schoenenkast weer eens aan te vullen. Er zijn namelijk een hoop nieuwe trends dit voorjaar! Daarnaast zijn er een aantal trends van jaren geleden die een comeback maken. Dus wie weet hoef je niet eens te shoppen en heb je nog wat achter de hand van vroeger 🙂 Dit zijn de 8 schoenen trends voor SS18:

Trend #1. Disco.

 

Trend #2. Plastic.

Trend #3. The Kitten Heel.

Trend #4. Fishnet.

Trend #5. Cowboy.

 

Trend #6. Futuristic Sneakers.

Trend #7. Feathers.

 

Trend #8. Socks In Shoes.

 

Een aantal trends zijn heel leuk met elkaar te combineren, zo zie je de sokken in heel veel verschillende types schoenen terug. Daarnaast kun je er voor kiezen om voor een fishnet of disco sokje te gaan. Op die manier mix en match je de verschillende trends heel creatief bij elkaar en laat je zien dat je een echte fashionista bent! Sommige trends moet je misschien echt weer even aan wennen, maar zoals met alle trends hoe meer mensen iets beginnen te dragen hoe sneller jij ook om zult zijn.

Wat vind jij van de schoenentrends SS18?