Afgelopen weekend mochten we van de eerste zomerdag genieten want de temperatuur steeg boven de 20 graden. Wat was het heerlijk om al even langs het strand te gaan en een drankje te doen bij een fijne beachclub. Daarom mogen we stiekem weer gaan na denken over leuke swimwear. Dit keer lichten we de mooiste badpakken merken voor je uit.

#1. CYELL verkoopt naast hele mooie bikini’s, die al bij menig beachwear liefhebber op haar verlanglijstje staan, ook prachtige badpakken. De badpakken hebben de mooiste prints en kleuren.


#2. Marlies Dekkers staat in Nederland vooral bekend om haar prachtige lingerie, maar daarnaast verkoopt het merk ook hele mooie gestreepte badpakken. 


#3. New look is niet specifiek een badpakken merk maar heeft wel hele leuke exemplaren. New Look is heel betaalbaar en daarom een echte aanrader voor badpakken lovers die vaak willen afwisselen!


#4. Scampi is een beachwear merk die te bestellen is via Nelly.com. De badpakken van het merk zijn redelijk prijzig maar wel heel mooi en stijlvol.


#5. Ani Ani is een badpakkenmerk van Nederlandse bodem. De badpakken en bikini’s van Ani Ani hebben een geweldige pasvorm en zijn gemaakt van de beste stoffen. De modellen zijn allemaal heel elegant en tijdloos. Je betaald er iets meer voor maar we weten zeker dat je van een Ani Ani badpak jaren plezier zult hebben.

Welk badpakken merk is jouw favoriet?