Een van de trends van dit voorjaar is de colour blocking trend. Dit betekend dat je weer lekker veel felle kleuren bij elkaar mag combineren. De colour blocking trend zorgt er voor dat er weer wat extra kleur aan je kledingkast wordt toegevoegd. De echte fashionista’s gaan helemaal los nu ze de kans hebben om weer eens écht op te vallen. Durf je dit nou allemaal niet, dan kun je het natuurlijk ook relatief rustig houden door voor één fel gekleurd item te gaan. Kies dan voor een mooi zomers jurkje of een opvallende pump. Eerlijk is eerlijk, wij worden super vrolijk van al die felle kleurtjes! Let the summer begin!

De meest fantastische colourblocking jurkjes vind je bij Mango. WE heeft een prachtig knalroze pak en online kun je bij Boohoo alles vinden in welke kleur je maar wilt. Veel shop plezier!