Linda de Mol heeft in haar nieuwste uitgave van het blad LINDA een openhartige column geschreven over een aanranding die op haar 15e plaats heeft gevonden. Ze verteld in de column dat de aanranding in de brandgang pal naast haar huis heeft plaatsgevonden. Uit het niets bleek ze vastgepakt te worden door iemand die naast de schutting stond.

Linda zegt over de trieste gebeurtenis dat plots zijn handen overal zaten en haar blouse kapot werd gerukt. Gelukkig redde een vriendin haar die kwam aanlopen en keihard begon te schreeuwen waardoor de aanrander wegrende.

Destijds deed Linda samen met haar moeder aangifte, de verdachte werd gepakt en bekende. Echter zijn verhaal bleek niet te kloppen, de man bleek dusdanig veel dames te hebben lastig gevallen dat hij niet meer wist wie wel en wie niet.

Linda verteld over de trieste gebeurtenis om seksualiteit meer onder de aandacht te brengen op scholen. Wij vinden het moedig van Linda en zijn het roerend met haar eens. Dit soort situaties mogen niet meer voorkomen en moeten wanneer ze voorvallen besproken kunnen worden.