De YDFN Beauty-Alert is een nieuw concept waarin we iedere dinsdag om 16.00 een knappe dame in de spotlight zetten. De dame die deze week onze YDFN Beauty-Alert krijgt is niemand minder dan Daniëlle Bubberman.

Daniëlle deed in 2008 mee aan Hollands Got Talent waar ze opviel door haar enorme talent. Daniëlle is namelijk ontzettend lenig en weet zich in de meest vreemde houdingen te wringen. Dit talent ontwikkelde ze al op jonge leeftijd toen ze op hoog niveau mee deed aan wedstrijden van ritmisch gymnastiek. Daniëlle deed het dusdanig goed tijdens de talentenjacht waardoor ze er met de hoofdprijs vandoor ging. Na Hollands Got Talent begon ze aan een carrière als acrobaat waarbij ze de mooiste shows geeft. Naast acrobaat is Daniëlle ook bloedmooi en daarom is het ook niet zo vreemd dat Replay haar strikte voor hun Hyperflex broekencollectie. In 2013 wist Daniëlle met haar schoonheid de titel Miss Intercontinental Nederland te pakken. In de wereldwijde finale in Duitsland mocht ze dat jaar ons land vertegenwoordigen. Op haar blog post ze regelmatig leuke fotoseries van haar outfits en verteld ze over de shows die ze doet en de reisjes die ze maakt. Daniëlle is dus een echt multi-talent én ook nog eens super knap! Wij zijn enorm vereerd dat we haar deze week de YDFN Beauty-Alert mogen geven.

Nieuwsgierig geworden naar Daniëlle, check dan haar Instagram account!  Een kleine selectie van haar foto’s kun je hieronder bewonderen:

View this post on Instagram

Just love this whole look way too much❤️

A post shared by Daniëlle Bubberman (@daniellebubberman) on

View this post on Instagram

⭐️⭐️⭐️

A post shared by Daniëlle Bubberman (@daniellebubberman) on

View this post on Instagram

Fun at the pool yesterday! ☀️

A post shared by Daniëlle Bubberman (@daniellebubberman) on

View this post on Instagram

Try this at home

A post shared by Daniëlle Bubberman (@daniellebubberman) on

View this post on Instagram

I'm an angel today😇

A post shared by Daniëlle Bubberman (@daniellebubberman) on

Wij vinden Daniëlle een echte beauty met heel veel talent! We willen Daniëlle dan ook heel hartelijk bedanken voor haar deelname aan de YDFN Beauty-Alert.

Weet jij iemand die volgende week een YDFN Beauty-Alert verdient? Tag haar dan in onze Instagram post met de #ydfnbeautyalert of zet de #ydfnbeautyalert in de comments van haar Instagram account. Uit alle inzendingen kiezen wij dan één dame die we volgende week een alert gaan geven.

P.S. Vergeet ons niet te volgen op ons Instagram kanaal. 🙂