Bij het huis van zangeres Taylor Swift is een man opgepakt wegens het betreden van het terrein rondom haar huis in Beverly Hills. Dit terrein is streng beveiligd en niet bestemd voor onbevoegden. De man probeerde over de muur die rondom het huis staat te klimmen. Deze muur liet Taylor destijds speciaal bouwen om haar te beveiligen. De man die op de muur was geklommen schreeuwde de naam van Taylor en weigerde nadat het hem werd verzocht de muur te verlaten. Gelukkig was Taylor tijdens het voorval niet thuis en heeft ze er dus niet veel van hoeven meekrijgen. De man is opgepakt en mocht hij veroordeeld worden dan hangt hem een maximale straf van 6 maanden boven het hoofd.

Het huis in Beverly Hills is niet het enige huis wat Taylor bezit, naar het schijnt heeft ze vier huizen waarvan de hoofdwoning in Nashville is gevestigd. Het optrekje in Beverly Hills kostte haar maar liefst $27 mln.