Nederlands bekendste en meest succesvolle Instagram girl is Negin Mirsalehi. Met 4.6 mln volgers weet ze menig campagne binnen te slepen en daarmee verdiend ze behoorlijk wat. Onlangs werd nog bekend dat Negin deel uit maakt van de Forbes 30 under 30. Voor een gesponsorde Instagram post krijgt Negin al gauw $20.000. Daarnaast heeft ze ook nog eens haar eigen haarverzorgingsmerk Gisou. Alle producten van Gisou zijn gemaakt met behulp van bijen. Negin haar vader is namelijk imker, waardoor Negin altijd een grote interesse heeft gehad in de productie van honing. Afgelopen jaar behaalden ze met Gisou een omzet van $3 mln. Negin is dus een echte business babe en samen met haar vriend reist ze de hele wereld over. Voor haar werk ziet Negin er altijd goed uit en met haar passie voor haarverzorging is het dus niet zo gek dat haar, haar altijd goed zit. Negin experimenteert niet veel met haar haarkleur, maar erg leuke kapsels bedenkt ze wel. Wij zetten de 10 leukste hairstyles van Negin voor je op een rijtje.

Coupe #10. Het haar half naar achter in een klein staartje. Very J. Lo 🙂


Coupe #9. Een hipster knotje met een mooie gekrulde bos haar.


Coupe #8. Een rechte middenschijding en het haar achter de oren. Heel eenvoudig maar het staat Negin weer prachtig.


Coupe #7. Nog eenvoudiger twee schuifspeltjes en de rest van het haar gestyled. Dit is een trend uit de jaren negentig die dit voorjaar helemaal terugkomt. Nog even wennen, maar als Negin het draagt kun je er zeker van zijn dat het helemaal on-trend is. 

View this post on Instagram

Ready for the last show of #pfw. @louisvuitton ❤️

A post shared by Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) on

Coupe #6. Nog een trend die weer helemaal terug komt zijn de haarclipjes die je aan beide kanten van je haar draagt. Eigenlijk op de manier hoe modellen het haar hebben als ze in de visagie zitten. 

Coupe #5. Negin heeft altijd de mooiste beachwaves en we kunnen toch wel zeggen dat dit haar signature hairstyle is.

View this post on Instagram

You know what day it is..

A post shared by Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) on

Coupe #4. Op een luie zondag twee makkelijke pippi langkous vlechtjes. Heel simpel maar het staat haar erg schattig.

View this post on Instagram

Coffee with almond milk kinda Monday. 🐻

A post shared by Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) on

Coupe #3. Een leuke look voor tijdens je vakantie. Een vrolijke stoffen haarband met een losse vlecht. Zo zorg je ervoor dat je haar niet de hele dag in je gezicht waait en er toch nog leuk uit ziet.

Coupe #2. Een mooie gekrulde paardenstaart met wat losse lokken. Is het je al opgevallen dat Negin haar looks allemaal heel eenvoudig zijn na te maken? 

View this post on Instagram

See you later LA. 💫

A post shared by Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) on

Coupe #1. Negin heeft haar haren eerst gevlecht en er daarna een knotje van gemaakt. 

Welke coupe van Negin vind jij het leukste?