We zien steeds vaker modellen op de catwalk met een ‘bijzonder’ uiterlijk kenmerk. Zo zie je bijvoorbeeld modellen die albino’s zijn, vitiligo hebben of hun hele lijf is bedekt met moedervlekken. Steeds meer dames en heren in de mode branche willen nu een statement maken dat je mooi bent zoals je bent. Zo heeft model Sophia Hadjipanteli een unibrow en daar schaamte ze zich niet voor. Sterker nog ze heeft haar unibrow zelfs zwart geverfd zodat deze meer opvalt. Haar hele familie heeft een unibrow maar ze merkte dat vooral zij steeds meer commentaar krijgt op haar uiterlijk. Met de groeiende druk op ‘beauty’ en er perfect uit willen zien maakt ze nu een statement door trots te zijn op wie ze is. De meningen over de unibrow zijn enorm verdeeld, zo krijgt Sophia naast heel veel liefde ook enorm veel haat over zich heen. Wat vind jij van de unibrow? Stoer statement of  niet?