Coachella is het festival waar veel bekende sterren, actrices, influencers en topmodellen naar toe gaan. Het driedaagse festival begint over morgen. Niemand minder dan Beyoncé zal er op zaterdag optreden, daarnaast maken ook The Weeknd en Eminem deel uit van de line-up. Coachella vindt plaats in de stad Palm Springs vlakbij Los Angeles en een aantal Nederlandse dames zijn ook uitgenodigd om het festival te bezoeken. We kunnen dus weer een hoop leuke kiekjes van onze favoriete Nederlandse it-girls verwachten. Coachella is namelijk het moment om outfit inspiratie op te doen voor komend festival seizoen. Het gaat om de mateloos populaire Negin Mirsalehi, Noor de Groot (Queen of Jetlags), Claire Rose Cliteur (Claartjerose), Anna Nooshin en Lizzy van der Ligt. Voorgaande jaren waren topmodellen Romee Strijd en Doutzen Kroes ook op het festival aanwezig, of ze dit jaar van plan zijn te gaan moeten we nog afwachten.

Op Instagram posten ze al een aantal mooie plaatjes om te laten zien dat ze bij Coachella aanwezig zullen zijn.

View this post on Instagram

Coachella 2016! Few more days left 🌟

A post shared by Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) on

View this post on Instagram

Nights > days #lanights #outfitistagged

A post shared by Anna Nooshin (@annanooshin) on

View this post on Instagram

off to Los Angeles

A post shared by Claire Rose Cliteur (@clairerose) on