Sylvie Meis viert vandaag op vrijdag de 13e haar veertigste verjaardag. Je zou absoluut niet zeggen dat Sylvie al 40 wordt want ze ziet er nog uit als 25 natuurlijk. Onder het motto Fourty and Fabulous viert Sylvie haar verjaardag op Instagram. Ze geeft onder andere een verassing weg onder haar volgers. Super leuk natuurlijk! Daarnaast houd ze een groot feest waar zo’n 60 á 70 gasten voor zijn uitgenodigd. Het verjaardagsfeestje zal plaatsvinden in een luxe hotel in haar woonplaats Hamburg. Op het feest zullen twee vrouwlijke DJ’s draaien zodat iedereen een dansje kan wagen. De genodigden zijn echter wel verplicht hun mobiele devices bij aankomst in te leveren, want “what happens at the party, stays at the party”. Natuurlijk zou het geen feestje van Miss Meis zijn als er geen thema aan verbonden is. Sylvie is gek op de jaren ’80 en daarom is het thema 80’s glam geworden. Er zal een heuze stylebar aanwezig zijn die wordt verzorgd door haar vaste visagiste en hairstyliste Serena Goldbaum. We zijn erg benieuwd in welke fabulous outfit Sylvie op haar eigen verjaardagsfeestje zal arriveren. Het beloofd in ieder geval een super gaaf feestje te worden. We wish we could be there too!

Happy Birthday Miss Meis!