De aflevering van gisteravond begon al direct met een kampvuur. Gezien er al drie koppels nagenoeg definitief uit elkaar zijn vond ik het niet heel spannend meer. Al hoewel ik het toch wel weer enorm te doen had met Deborah die nóg een lading aan verschrikkelijke beelden te zien kreeg. Megan had het ook even moeilijk met de ‘vieze’ beelden van Kevin en Chloe, maar ging zelf ook voor de zoveelste keer de fout in met Joshua. Al lijkt dat Kevin écht niets meer te doen. Hij lijkt het zelfs leedvermaak te vinden om te zien hoe (naar eigen zeggen) ‘dom’ zijn ex is.

Danielle ziet de leugendetector beelden van Mezdi, waarbij hij het presteerde om niet eens één vraag eerlijk te beantwoorden. Voor Danielle is het helemaal klaar en hoeft ze niet eens meer met hem te praten na Temptation. Ze weet immers toch niet weet wat wel en niet waar is van wat hij zegt. Danielle is er zelfs zo klaar mee dat ze een heerlijk feestje gaat bouwen met heel veel shotjes. Aan het einde van de avond is Danielle zo dronken dat verleider Fabrizio genoodzaakt is om haar te helpen met douchen… en wat er dan gebeurd dat blijft nog even spannend.

Dit hoef je dus allemaal niet zielig te vinden voor (ex)vriendje Mezdi want die doet aan de andere kant van het eiland precies hetzelfde. Na een goed feestje is het voor Mezdi toch weer te moeilijk om bij de vrouwen vandaan te blijven. Hij besluit met verleidster Letitia zijn kamer op te zoeken… en ook hiervan weten we niet precies wat er gebeurd is, maar daar krijgen we volgende week ongetwijfeld alle details over te horen.