Net als vorig weekend gaat ook komend weekend het zonnetje weer af en toe schijnen. Omdat het nog niet continue heel warm is gaan we voor een voorjaarsoutfitje waarin je niet verkleumd. Dit weekend is het thema van weekend wear warm white. Dit betekend dat we voor een outfit gaan geheel in het wit, maar die wel lekker warm is als de zon even niet schijnt. En zoals altijd willen we dat je in het weekend ook een relaxte outfit aan hebt die lekker zit. Daarom hebben we de leukste warm white outfit inspiration voor je bij elkaar gezocht. Happy weekend!

Een simpele witte los zittende broek gecombineerd met een fijne witte gebreiden trui en een leuke zonnebril. Ultiem comfort! 

Een stuk netter maar nog steeds heel comfortabel, een witte hoge flaired broek gecombineerd met een witte top en witte colbert. Het colbertje trek je als het wat warmer is gemakkelijk uit en de heels kun je natuurlijk vervangen door loafertjes.

Gebroken wit is natuurlijk ook heel mooi en iets minder besmettelijk dat het hele cleane witte wat we hiervoor lieten zien. Deze look is voor de dagen dat het echt nog ietsje frisser is. De warme col zorgt ervoor dat je niet meteen een keelontsteking oploopt en de mantel maakt de outfit vooral nog even een stukje meer fashion!

Voor een wat chiquere gelegenheid vinden we dit witte overslag jurkje heel leuk, hier heb je echter al wel een beetje gebruinde beentjes voor nodig. Maar die kun je natuurlijk ook heel gemakkelijk kopen in een flesje bronzing lotion 😉  

We hopen dat je weer voldoende outfit inspiratie hebt opgedaan en dat je zult genieten van een heerlijk warm white weekend!