Sylvie Meis vierde gisteravond haar 40e verjaardag! Het thema van het grote feest, waarbij zo’n 70 genodigden aanwezig waren, was 80’s glam. Bij aankomst op locatie stonden er massa’s paparazzi voor de deur. Miss Meis verbood het gebruik van mobiele devices op het feestje, maar tóch zijn er enkele beelden opgedoken op Instagram. Dat vinden wij natuurlijk helemaal niet erg, want zo kunnen wij toch nog mee genieten van een paar leuke outfit shots. Voor de gelegenheid toverde Sylvie haar kapsel om tot een prachtige 80’s bos krullen. Ze droeg een zwart strapless glitter jurkje met een korte voorkant en lange achter kant. Zelfs de zwarte glitter muur waarvoor ze poseerde, samen met een van haar beste vrienden Andre Borchers, matchte met haar outfit. Voor dit soort gelegenheden neemt Sylvie altijd even een spray-tan waardoor ze er ook nu weer perfect zongebruind uitzag. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de perfecte muiltjes die ze droeg. De eyecatchers zijn bedekt met edelstenen en vertegenwoordigen het ‘glam’ gedeelte in 80’s glam!

https://www.instagram.com/p/BhhtD_SBDb-/?taken-by=thefunkyzeit