Dit weekend staat voor mij in het teken van bijkomen en vooral heerlijk thuis zijn. Na een drukke werkweek wil ik op z’n minst één dag uitslapen. ‘s Avonds lekker een wijntje drinken op de bank. Daarnaast ga ik alle ins & outs rondom Coachella op de voet volgen natuurlijk. Ik wil precies weten wie er bij zijn, wat ze dragen en hoe hun haar en make-up zit. Door al deze outfit inspiratie heb ik zin gekregen om te shoppen. Dus op vrijdagmiddag ging ik in mijn Your Daily Fashion News autootje naar Groningen. Helaas scoorde ik weinig leuke items op één gave sweater van H&M na. Het was alweer een tijdje geleden dat ik in Groningen was, maar het viel me op dat als het op winkels aankomt bijna alle grote ketens daar nu ook te vinden zijn. Denk aan River Island, Stradivarius, Pull & Bear, Bershka, Monki, Zara en H&M natuurlijk. Wat me óók opviel was dat het voor een doodgewone vrijdagmiddag echt super druk was. Well, qua shoppen dus niet per se een succes maar ik hou toch echt wel van deze stad. Toen ik terug liep naar de parkeergarage kwam ik nog even langs het academiegebouw, wat mij eraan herinnerde dat ik een jaar geleden non-stop zat te ploeteren aan mijn scriptie. Toen besefte ik dat ik mega trots ben op wat ik de afgelopen jaren heb bereikt en dat ik lekker doorga met het geen ik leuk vind. Want als je iets écht graag wilt dan lukt het ook, daar geloof ik heilig in!