fbpx
Bekende vlogster en televisie personality Laura Ponticorvo werd een jaar geleden gehackt. Haar privé gegevens lagen op straat waaronder ook een aantal seksueelgetinte video’s en foto’s. Na een jaar is eindelijk bekend wie de boosdoener is. Het gaat om een ‘gewone’ huisvader en tekstschrijver ‘van der K.’ uit Almere. In een vlog onthulde Laura al eerder dat er inderdaad werd gehackt met een IP-adres vanuit Almere. Echter was toen nog niet bekend dat het ging om de persoon in kwestie. De man had op basis van de verkiezingsuitslag van 21 maart j.l. recht op een zetel namens de VVD in de gemeenteraad van Almere. Van der K. is gearresteerd en is aangeklaagd voor computervredebreuk. Naast Laura hackte hij ook de computers van Fatima Moreira de Melo en een aantal andere bekende Nederlanders.
 
%d bloggers like this: