Iedere dinsdag om 16.00 zetten we met de YDFN Beauty-Alert een knappe dame in de spotlights. In deze vierde editie van de YDFN Beauty-Alert stellen we je voor aan de bloedmooie Kanita Karišik (23) uit Alkmaar.

Kanita Karišik won in 2015 de verkiezing Miss Beauty of The Netherlands. Met het winnen van deze prestigieuze titel kwam voor haar een onwerkelijke meisjes droom uit. De hoofdprijs was een ticket naar de wereldwijde finale van Miss Supranational in Polen. Bij deze grandslam missverkiezing (horend bij de top 5 van de wereld) wist ze Nederland goed op de kaart te zetten. Niet alleen in Nederland viel Kanita op, ook in haar geboorteland Bosnië haalde ze regelmatig de landelijke krant met haar prestaties als mis. Met een fantastische ervaring rijker en een grote fanbase droeg ze in 2016 haar kroon over. Na deze periode in de spotlights begon ze haar eigen blog over fashion en lifestyle. Dit deed ze onder de naam Kanilure wat een combinatie is van Kanita en het woord Allure. En die Allure zie je terug in haar outfits want Kanita heeft een enorm goed stijlgevoel. Ze probeert zo vaak mogelijk een leuke look op haar blog te plaatsen waar jij als lezer weer je outfit-inspiratie uit kunt halen. Dit alles combineert ze met haar studie Tandheelkunde die ze volgt aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Super knap natuurlijk hoe ze dit allemaal doet, Kanita is daarom ook een échte beauty met brains!

Wij zijn fan en jij bent vast ook nieuwsgierig geworden naar Kanita.. Daarom hebben we een kleine selectie van haar prachtige Instagram foto’s toegevoegd. Check ze snel hieronder:

https://www.instagram.com/p/BXihFbpg5kz/?taken-by=kanilure

View this post on Instagram

🇧🇦❤️

A post shared by KANITA KARIŠIK (@kanilure) on

https://www.instagram.com/p/Bein5jEA7OQ/?taken-by=kanilure

Wij vinden Kanita een absolute verschijning en ook nog eens een echte beauty met brains! We willen Kanita dan ook heel hartelijk bedanken voor haar deelname aan de YDFN Beauty-Alert.

Weet jij iemand die volgende week een YDFN Beauty-Alert verdient? Tag haar dan in onze Instagram post met de #ydfnbeautyalert of zet de #ydfnbeautyalert in de comments van haar Instagram account. Uit alle inzendingen kiezen wij dan één dame die we volgende week een alert gaan geven.

P.S. Vergeet ons niet te volgen op ons Instagram kanaal. 🙂