In een interview met het tijdschrift VIVA laat Rick Brandsteder weten zelf ook ooit verleid te zijn door een verleidster van Temptation Island. Deze mysterieuze blonde dame uit Rotterdam uit het seizoen van 2016 had haar zinnen gezet op de presentator. Het zat zo, tijdens de laatste dagen van de opnames kwam iedereen bij elkaar in een hotel. Toen zag de verleidster Rick wel zitten. Op de vliegreis terug sprak ze hem aan met de woorden “ik verwacht je straks in het toilet”. Tijdens de vlucht kon Rick er niet onderuit hij moest echt naar het toilet, en ja hoor.. daar stond ze. Het was het meest ongemakkelijke moment ooit volgens Rick en het zweet brak hem uit. Hij kon geen kant op meldt hij in het interview. Rick probeerde zich snel langs haar heen te banen terug naar zijn stoel. Om welke dame denk jij dat het gaat? Hint, ze is lang en blond..