Ook deze week hebben we weer een nieuwe Temptation Recap voor je op Your Daily Fashion News. Het was alweer de 13e aflevering van het seizoen. Vorige week dachten we al dat we bijna aan het einde waren en er nog enkele afleveringen zouden volgen, blijkt dat niets minder waar is. Dit seizoen heeft namelijk maar liefst 16 afleveringen in totaal, nog 3 te gaan dus! Dat betekend dat er nog heel wat kan gebeuren op het eiland van de verleiding.

Vorige week zagen we dat Danielle en Fabrizio dronken gingen douchen. Fabrizio onthuld nu dat hij hier natuurlijk gebruik van had kunnen maken, maar dat dit niet in zijn aard zit en Danielle alleen heeft geholpen om nuchter te worden door haar onder de koude douche te zetten. Dat de relatie tussen Mezdi en Danielle echt voorbij is blijkt wel als Danielle aangeeft dat Mezdi alleen opvulling voor haar was, géén aanvulling. Wij geven haar groot gelijk, want zeg nou zelf Fabrizio is toch ook veel leuker dan de uitgekookte Mezdi. Fabrizio is er 100% zeker van dat er meer kan gebeuren tussen hem en Danielle tijdens de dreamdate.. dat beloofd wat voor volgende week 🙂

Tijdens de stroomstoring op het eiland dachten de deelnemers eindelijk niet gefilmd te worden. Ook hiervan is niks minder waar.. Dit zorgt voor close beelden van Gino en Deborah en ook van Mezdi en Denise die aan de andere kant van het eiland de badkamer van Mezdi hebben opgezocht. Wanneer Mezdi het nieuws van de ochtendkrant (a.k.a. Tim) hoort, ontkent Mezdi natuurlijk weer dat er ook maar iets gebeurd is. Mezdi bombardeert Denise zelfs als de boeman en de leugenaar. Denise vindt het zo erg dat Mezdi recht in haar gezicht staat te liegen dat ze er zelfs van moet huilen en voorstelt dat zij dan maar aan de leugendetector moet. En trouwens Mezdi wat hoorden wij dan tijdens de geluidsopnames van die nacht?

Tijdens de groepsdate zoekt Mezdi zijn andere temptation verleidster Laetitia op. De twee hebben het erg naar hun zin samen op de Jetski. Al vond Laetita het een dood enge ervaring want Mezdi is al net zo’n gevaar op de Jetski als in de auto. Maxime aanschouwt het tafereel en komt tot de conclusie dat Mezdi en Laetitia zich gedragen als een stelletje.

Deborah geniet aan de andere kant van het eiland en probeert de ontrouwe Tim steeds meer te vergeten. Megan opent nog één keer haar ogen door te zeggen dat ze Tim sowieso al te lelijk vond voor Deborah. Heel eerlijk, daar zijn wij het roerend mee eens. Verleider Thijs probeert avances te maken bij Megan, maar hier is Joshua niet van gecharmeerd. Eerlijk gezegd hadden wij niet verwacht dat dit Joshua iets zou doen omdat hij zelf aangaf alleen ‘friends with benefits’ te zijn met Megan.

Dit was qua verleiding best een rustige aflevering, maar de eerste stappen zijn gezet voor volgende week. Want dan is namelijk de dreamdate, dit betekent dat er nog heel wat kan gebeuren. Wij kijken er naar uit.