Omdat wij bij Your Daily Fashion News helemaal happy worden van het mooie weer delen we de leukste beachbabes op Instagram met je.

Beachbabe #1. Queen of Jetlags zat afgelopen weken in Los Angeles en daar maakte ze dit perfecte kiekje om bij weg te dromen.

Beachbabe #2. De Spaanse Rocio verbleef in de Dominicaanse replubliek en droeg daar dit super elegante zwart witte badpak met off-shoulder straps.

Beachbabe #3. De oogverblindend knappe Miss Colombia Laura González is een echte pocahontas look-a-like. Dit sjaaltje kunnen we dan misschien geen beachwear noemen, maar Laura is wel een echte beachbabe.

Beachbabe #4. De Zweedse Kenza Zouiten is in Beverly Hills waar ze in deze mooie gestreepte bikini flaneert.

View this post on Instagram

On a sunny day in Beverly Hills. 😎

A post shared by Kenza Zouiten Subosic (@kenzas) on

Beachbabe #5. Romee Strijd verbleef voor Coachella in Palm Springs en daar maakte ze deze leuke pool picture in haar favoriete avocado luchtbedje 🙂

Beachbabe #6. Sexy Kim Feenstra is volop aan het fotograferen in Tanzania, gelukkig maakte haar reismaatje ook een boel prachtige foto’s van Kim.

Beachbabe #7. Negin draagt deze zwarte Italian Polkadot bikini wanneer ze aan het bijkomen is van een zwaar weekend op Coachella.

View this post on Instagram

Time to recover from #revolvefestival. @revolve

A post shared by Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) on

Beachbabe #8. Supermodel Candice Swanepoel deelt de eerste beelden van haar eigen swimwear collectie TropicofC. Wij kunnen niet wachten tot de collectie (hopelijk ook voor ons) beschikbaar is.

Beachbabe #9. Vlogster Laura Ponticorvo is net terug van Curacao en deelt de jaloersmakende foto’s met haar Instagram volgers.

Beachbabe #10. Vlogster Yvonne van Life Of Yvonne reist de hele wereld over. Zo was ze onlangs nog in Zuid Afrika waar ze dit prachtige knalroze badpak droeg.

Durfde jij het afgelopen dagen al aan om je bikini weer uit de kast te trekken?