Rose Bertram beviel in februari van dit jaar van haar eerste kindje samen met voetballer Gregory van der Wiel. Deze week verscheen ze voor het eerst na haar bevalling weer op de rode loper. Ze was namelijk uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de LA Fashion Awards. Ze droeg een prachtige zwarte asymmetrische jurk met sexy hoge split. Het haar in een super strak knotje en de make-up lekker bronzy en flawless. De look was af gestyled met mooie statement oorbellen. Rose Bertram zag er absoluut fantastisch uit en het viel ons ook op dat ze alweer back in shape is na haar bevalling. Als model is het natuurlijk ook heel belangrijk om snel weer in shape te zijn voor je werk. Maar het vergt uiteraard ook een sterke discipline om als kersverse moeder weer naar de sportschool te gaan. You look fabulous Rose!