Het is alweer de vierde keer dat ik mijn eigen editorial schrijf voor Your Daily Fashion News. Dat doet mij beseffen dat ik gezegend ben met de weg die ik ben ingeslagen. Ik kan doen wat ik leuk vind iedere dag weer. Natuurlijk is het ook heel hard werken, maar ik krijg energie van het feit dat ik in contact kom met zoveel leuke mensen door mijn werk. Zo spreek ik iedere week met super leuke inspirerende meiden voor de YDFN Beauty-Alert. Daar krijg ik écht energie van. En om mijn kijkers in het zonnetje te zetten hebben we deze week een super leuke winactie (Check de YDFN Instagram). Ik heb nu al zin om de winnaar bekend te maken maar daar wachten we nog even mee tot 2 mei. Al die positieve vibes motiveert mij om de komende weken nog meer leuke en spannende dingen te gaan doen, maar daar ga ik nu nog niets van verklappen. Dit weekend heb ik volop genoten van het Hollandse zomerweer. Ultiem relax moment: jezelf lekker opfrissen, nageltjes lakken, wenkbrauwen epileren, een likje voedende crème op je gezicht én met heel veel tijdschriften en cappuccino’s genieten in de zon. Volgende week wordt weer heel druk, maar ook heel leuk want Koningsdag staat op het programma! I can’t wait! Ik wens jullie een hele fijne week lieve lezers <3